VIPRENT AUTÓK
TARTÓS BÉRLETRE IS

EZEN AZ OLDALON OLVASHAT A TARTÓSBÉRLET ELŐNYEIRŐL.

A hosszú távú bérlés már minden ember számára megoldható szolgáltatás Magyarországon, mindezt természetesen személyre szabott és hosszú távú ajánlatok segítségével, amelyeknél kedvező bérleti díj fizetendő. Nálunk nem csak az autó tartós bérlés érhető el, mint szolgáltatás, hanem az alapvető rent a car lehetőség. Garantáltan a legjobb bérleti díjak lesznek megtalálhatóak. Egy gépjármű lízing esetében egyáltalán nem kell azzal foglalkozni, hogy saját gépjárműre, tömegközlekedésre vagy taxira költsük a pénzünket, hiszen ezek mellőzésével sem esélytelen a közlekedés.

A szakemberek általában szinonimaként használják a tartós bérlet és az operatív lízing kifejezéseket. A tartós bérlet több feltétele is ugyanaz, mint az általános rent a car szolgáltatás esetében, ezért a saját tulajdon által felmerülő költségekkel ebben az esetben egészen biztosan nem kell foglalkozni, kizárólag a kényelmes vezetés élményét fogja érezni a bérlő. A VIPRENT Luxusautó kölcsönző kiemelt szerepet vállal Magyarországon a luxus és exkluzív autók tartós bérlés területén. A flottakezelés vagy a tartós bérlet segítségével rengeteg magánszemély vagy vállalkozás életét tehetjük könnyebbé, a mindenki számára legkedvezőbbnek tartott bérleti díjak mellett, melynek köszönhetően senkinek nem kell törnie a fejét felesleges kiadásokon.

Az autó tartós bérlés azoknak ajánlott, akik:

hosszabb távra van szükségük valamilyen gépjárműre, akár 

külföldről érkeznek Magyarországra egy hosszabb időre és 

kényelmes autóval szeretnének járni

rendelkeznek saját gépjárművel, viszont az operatív lízing segítségével kívánnak egy ideig autót vezetni, mert a saját tulajdonuk esetleg szervizben van

hosszabb vidéki utazásra indulnak, viszont saját gépjármű nem áll rendelkezésre, a tömegközlekedést pedig nem szeretnék igénybe venni

nem rendelkeznek saját tulajdonú autóval, így a rent a car szolgáltatás segítségével kívánnak közlekedni

Luxusautó bérlési igénnyel hozzánk forduló kedves Ügyfeleink általában 2-3 lehetséges autót jelölnek meg, amely elképzeléseiknek leginkább megfelel. Személyes kapcsolat révén további információkkal igyekszünk megkönnyíteni az autóbérlést, illetve a legmegfelelőbb luxusautó, esküvői autó kiválasztását. A döntést megkönnyítendő autóink megtekinthetők, így pl. könyebben eldönthetőek az esküvői autóbérlés során felmerülő kérdések: melyik autóban fér el legkényelmesebben a menyasszony ruhája, vagy az elképzelt esküvői autóhoz melyik esküvői autódísz illik leginkább, stílusát tekintve.

Tartós bérleti lehetőségekkel, luxusautó bérléssel, sportkocsi bérléssel kapcsolatos kérdésével, kérem keressen minket az elérhetőségeink bármelyikén. Köszönjük a bizalmát!
Az autóbérlés rövid és hosszú távon is megoldható. Bármikor hozhat az élet egy olyan helyzetet, amikor hosszútávon kell autót bérelni. Az ilyen esetek alkalmával azonban nem kell aggódnia, mindenben állunk a rendelkezésére, nálunk az autóbérlés gyors, egyszerű és diszkrét.

Ha szeretne hosszútávon autót bérelni, akkor tekintse meg folyamatosan frissülő exkluzív gépjárműparkunkat. Különféle típusú és teljesítményű autók közül tud választani. Ha hosszútávon bérel autót, akkor a napi díj kedvezőbb, mintha rövidtávon bérelne ráadásul, ha visszatérő ügyfelünk lesz, akkor az ezzel járó kedvezményeket is igénybe tudja venni.

Az autó bérlésének a menete nagyon egyszerű. Keressen minket először email címünkön vagy telefonon a +36-70-277-7797 számon. A kapcsolat felvétel során minden szükség dolgot megbeszélünk. Milyen autót szeretne, hány napra szeretné, tervez-e külföldre utazást, sofőrrel vagy saját vezetéssel szeretné stb. Az autóátadás napján már az előzetesen elkészített szerződést tudja aláírni.

A hosszú távú autóbérlés számos előnnyel jár mind a lízingelt autó, mind pedig a saját tulajdonú autóval szemben:

– Az autókra fordított idő és energia nem számszerűsíthető: A bérleti díjak minden járulékos költséget tartalmaznak, Az üzemeltetéssel kapcsolatos tevékenységek, egyéb ügyintézés teljes körűen a mi feladatunk

– Fix költségek mivel előre szerződésben rögzített havi díja van a bérlésnek

– nincs szükség elkötelezettségre, a bérleti szerződés hónapról-hónapra hosszabbítható

– fix havi díjak a bérlet teljes időtartamára

– a bérleti díj költségként elszámolható

– teljes körű szolgáltatási háttér

– a bérleti díj tartalmazza a megadott telephelyre történő ki- és visszaszállítást

– a rendeltetésszerű használatból eredő javítási költségeket és a teljesítményadót a bérleti díj tartalmazza